Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Har du lyst å bli speider? Bruk innmeldingsskjemaet, og ta gjerne kontakt om du har spørmål :)

Hvorfor?

"Speiding skal være gøy! Hvis det ikke er gøy så er det ikke speiding" - det hevder i alle fall grunnleggeren av speiderbevegelsen, Lord Baden-Powell. Hvis du vil lære deg noe nytt ved å prøve det i praksis er speideren noe for deg. Gjennom aktiviter, lek og konkurranser lærer vi og har det gøy sammen.

Hvem?

Har du startet i 2.klasse kan speidergruppen vår være noe for deg.

Aldersgruppen 2-4.klasse heter flokk, 5.-10.klass heter tropp og de som er eldre får lov å være med i roverlaget

Når?

Flokken og troppen samles til speidermøter hver onsdag, begge møtene er fra 18.00 til 19.30.

Hvor?

Vi holder til i Første Metodistkirke i Fyllingsdalen, Vestlundveien 27.

Har du en deltageravgift eller en gave?
Kontonummer for innbetalinger til speidergruppen er: 3624.60.86693
Husk å merke i kommentarfeltet hva innbetalingen gjelder.

Gruppekalender
Jun5
Fredag, juni 5, 2020
2 dager Gruppetur: Hausdalen
Troppen møtes 18 fredagen og overnatter to netter. Flokken kommer ut lørdag kl. 11 og overnatter en natt. Hele familien er invitert til sommeravslutning med grilling og konkurranser søndag kl. 12
Aug1
Lørdag, august 1, 2020
7 dager Troppen: Leir
Felles korpsleir på Evjemoen

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Av aktiviteter har vi barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.
Mandager

Knøttekor og barnekor

Mandag 13. januar starter barnekorene opp igjen etter juleferien. Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00.

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.