Rengjøring av kirken

Et av våre trofaste medlemmer har tatt på seg å vaske kirken annenhver uke, og for å gjøre det lettere å vaske må vi alle ta i et tak med å støvsuge etter aktivitetene våre.

Vi er veldig takknemling for henne som har tatt på seg vaskejobben. Hun har gjort det noen ganger allerede, og det har blitt veldig fint og rent. For å gjøre det lettere å gjennomføre denne jobben ønsker vi at vi alle som bruker kirken skal være flinke til å støvsuge og rydde etter seg når det trengs. For eksempel bør de som har kirkekaffe støvsuge etter kirkekaffen, men det gjelder også etter andre aktiviteter.

Menigheten sparer flere tusen kr på dette, og det er viktig med tanke på den dårlige økonomien.