Lære å spille instrument?

Ønsket vårt er å få i gang musikere og band i menigheten som deltar med det de lærer inn i aktuelle samlinger. Undervisning gis til de som ønsker å lære eller utvikle seg på sitt instrument, piano, trommer, bass eller gitar.

Vi trenger musikere til våre samlinger, og tradisjonelt har kirken vært et viktig supplement til kulturskolen som læringsarena for musikere, både for glade amatører og profesjonelle.

Ønsket vårt er å få igang musikere og band i menigheten som deltar med det de lærer inn i aktuelle samlinger. Undervisning gis til de som ønsker å lære eller utvikle seg på sitt instrument, piano, trommer, bass eller gitar. Tilbudet er pr. nå begrenset gitte datoer/tider, men om du finner dette interessant kan du ta kontakt med jon.lovland@metodistkirken.no for nærmere avtale/avklaring.