Skattefrie gaver på 1-2-3

Nå kan du gi din gave til menigheten på en enkel måte! Med AvtaleGiro skjer innbetalingen automatisk av din faste månedlige gave til menigheten.

Nå kan du gi din gave til menigheten på en enkel måte!
Med AvtaleGiro lar du banken din ordne fast innbetaling av din månedlige gave til menigheten for deg!
AvtaleGiro er dessuten en av de rimeligste måtene å betale på og kvittering ser du på kontoutskriften.
Denne avtalen gir skattefritak på 23% av gavebeløpet, gjeldene fra samlet gavesum kr. 500,- opp til 40.000,- pr. år.

Avtalegiro på 1-2-3
#1  Få tak i ditt eget KID nummer ved å oppgi personnummer til kasserer Ragnar Falch, Metodistkirken i Norge.
(Epost: ragnar.falch@metodistkirken.no eller evt ring 905 11 427)

#2  Opprett avtalegiro ved å fylle ut punktene på svarskjemaet du finner under "relatert dokument" i denne artikkelen eller på papir i kirken. Husk underskrift!
(Tips: Det vil være greit å sette beløpsgrensen høyere enn det du vil skal trekkes hver måned, evt. la det bare stå tomt,
så slipper du ny avtale hvis du senere ønsker å øke beløpet)

#3  Lever inn skjema. Hvis du fyller inn på papir har du følgende muligheter:
  a) Scanne inn dokumentet og sende på epost til Ragnar Falch (Epost: ragnar.falch@metodistkirken.no)

b) Sende svarkupongen til Metodistkirkens Hovedkontor v/Ragnar Falch, Boks 2744, St. Hanshaugen, 0131 OSLO, eller

Merk: Hvis du ønsker å endre beløp på en eksisterende avtale kontakter du kasserer Ragnar Falck, så endrer han det slik at endringen blir gjeldene videre.  Endring forutsetter at beløpsgrensen er satt så høyt at den tillater det, eventuelt må du opprette ny avtale. Gå da til punkt #2 og #3.

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med menighetsarbeider Jon Løvland som har god kjennskap til avtalegiro og utfylling av skjema. (mobil 479 75 935)

(Skjema for utfylling finner du som relatert dokument i denne artikkelen)