Velkommen til Karnevals-gudstjeneste 10. februar kl. 11.00

Knøtte- og barnekoret synger, unge musikere deltar, Jon Løvland taler og konfirmantene har kafé under kirkekaffen. Vi håper mange har kostymer og vil kle seg ut :-)

Velkommen til en flott gudstjeneste i Fyllingsdalen!

Eva-Marie S. Toppe med Knøtte- og barnekoret synger, unge musikere deltar, Jon Løvland taler.
Vi håper riktig mange vil kle seg ut denne dagen!

Det blir litt ekstra servering under kirkekaffen på søndag da konfirmantene har kafé til inntekt for å dekke utgifter med opphold under planlagt Londontur i mars/april.

Det er også misjonsdag i Metodistkirken og vi får en kort presentasjon av kirkens misjonsarbeid.

VELKOMMEN TIL KIRKEN!