Velkommen til våroffer- og generasjonsgudstjeneste søndag 7. april kl. 11.00

I gudstjenesten blir det speiderparade, sang av knøtte-og barnekoret og konfirmanter deltar.

Hver vår og høst har vi en spesiell dag som vi setter opp som vårofferdag/høstofferdag.

Våren er kommet til Fyllingdalen og i gudstjenesten 7. april kl. 11.00 deltar speiderne med innslag og parade i gudstjenesten.
Korene synger ledet av dirigent Eva-Marie Toppe, konfirmantene leder og Jon Løvland taler om når Jesus møtte Sakkeus.
Kan vi vente en liten overraskelse her? :-)

Navnet på dagen indikerer at det også settes fokus på våre gaver til kirken. Slike dager har vi både vår og høst, og det er viktig av vi støtter opp om denne dagen med våre gaver, våre bønner og vårt nærvær. Festkomite og vertskap er i sving og sørger for at det blir noe ekstra å bite i på kirkekaffen etter gudstjenesten.

Velkommen til kirken!