Gevinster ønskes til utlodningen i november.

Menighetens messe i november er viktig for menighetens økonomi. De som jobber med den håper noen har gevinster å gi til hovedutlodningen eller åretrekningene.

Lørdag 9. november avholdes den tradisjonelle menighetsmessen, og komiteen har arbeidet med dette lenge. I disse dager deles loddbøkene ut, og vi håper mange kan selge en loddbok. Komiteen har også skaffet en del gevinster, men det trenges flere premier både til hovedutlodningen og åretrekningene. Ta kontakt med Inger Nesheim på 412 16 229 om du har gevinster å gi eller ønsker å selge en loddbok.