Gevinster ønskes til utlodningen i november.

Menighetens messe i november er viktig for menighetens økonomi. De som jobber med den håper noen har gevinster å gi til hovedutlodningen.

Det kan synes lenge til messen 9. november, men de som jobber med messen vet at tiden går fort. Derfor ønsker de nå å få gevnster til hovedutlodningen slik at de kan ha loddbøkene klare til august.

De tar også i mot gevinster til åretrekningene, men det haster ikke så mye i denne omgang.

Ta kontakt med Inger Nesheim på 412 16 229 om du har gevinster å gi, eller vil hjelpe til med messen.