Barnekoret og knøttekoret starter opp med øvelsene 26. august.

Gjennom mange år har Eva Marie Toppe hatt barnekor i kirken vår. Hun er musikkpedagog og er svært dyktig. I korene bruker hun kjente sanger, rim og regler, dans, lek og bevegelse til musikk. Korene deltar også på noen gudstjenester/arrangement i høst. Kontingenten er 100 kr i året.

Som før blir det sangmiddag for en billig penge for hele familien fra kl. 16.00 alle mandager (vi følger skoleruten).

Klokken 16.45 starter øvelsen for Knøttekoret der de yngste barna, de mellom 2 og 5 år går.

De store barna kan da gjøre leksene sine i denne perioden, med litt hjelp av de foreldrene som er der. Det vil også være mulig å tegne i denne tiden.

Klokken 17.20 går de minste barna hjem og det blir øvelse i Barnekoret for barna mellom 5 og 9 år.

Vi ønsker alle tidligere og nye deltakere velkommen!