Høstnytt om temakafé

Høsten byr på noen nyheter i tillegg til nytt program: Vi beholder torsdag som møtedag, men bytter navn til Formiddagstreffet, som det het tidligere, og vi flytter starttidspunkt fra 11.00 til 12.00. Det betyr at serveringen varer til ca. 12.45 og programdelen til ca. 13.45, senest 14.00. Her er litt om det som skal skje de to første torsdagene:

Torsdag 12. september synger vi sanger av og får litt livet til den svenske sangforfatteren Lina Sandell. Det er Yngvar Ruud som loser oss gjennom det programmet, og maten blir som alltid førsteklasses!

Torsdag 10. oktober er Torhild Ruud formiddagstreffets gjest. Hun tar oss til byen Norwich i England hvor vi skal få høre litt mer om en 1300-talls mystiker som levde i den byen, Julian av Norwich. Det blir også noen bilder fra Torhilds besøk der i sommer.

Vær med og gjør formiddagstreffet kjent. Vi ber om å få din epostadresse, slik at vi kan sende påminnelse via epost noen dager i forkant av formiddagstreffet.

VEL MØTT!

For programkomiteen, Yngvar Ruud