Høstofferdag 20. oktober

Søndag er det Gudstjeneste og høstofferdag med besøk av menighetskoret Nytt Liv i fra Adventkirken i Bergen. Koret startet opprinnelig på 70-tallet og har medlemmer som har vært med i over 20 år. De øver hver onsdag, synger i menigheten sin, holder lokale konserter og reiser litt rundt i landet for å synge. Siden 2005 har Melissa Hope vært korets dirigent og Ina Hjelland fast pianist. Søndag får altså vi gleden av å høre dem.

Bilde

Pastor Tom G. Johnsen fortsetter sin prekenserie om "Det viktigste", og vil denne dagen tale om "kjærlighet". Det blir søndagsskole og kirkekaffe, og vi håper å se deg i kirken! Velkommen!