TROEN SKAL DELES

Førstkommende søndag er første søndag i advent, og tema for gudstjenesten blir: "Troen skal deles". Dette utgjør siste preken i pastor Toms serie om "Det viktigste", en prekenserie ut fra første kapittelet i første Tessalonikerbrev.

Nora Emilie Aardal Leknes skal døpes denne dagen og det blir nattverd og kirkekaffe, og selvfølgelig søndagsskole.

Håper å se deg i kirken på søndag! Kirkegang er kanskje viktigere enn du tror, og du vil helt klart glede oss andre ved å komme. Velkommen!