Spennende konferanse om å ta steg i riktig retning

Konferansen STEG er en konferanse som vil oppmuntre til å se muligheter i det å starte nye trosfellesskap. STEG vil gi

- inspirasjon og hjelp til å se muligheter - høre spennende innlegg og foredrag - tid til samtale og viktig refleksjon - mulighet til å teste ut og søke klarhet i veien videre.

Disse bidrar under konferansen:

Biskop Christian Alsted, Metodistkirken; Janne Våje Nielsen, Frelsesarmeen; Kristian Landro, Sauda Huskirker; Geir Undheim, Salt Voss og Nasjonalt team for menighetsplanting i Metodistkirken.

Konferansen holdes i Centralkirken, St. Olavsgt. 28 og starter fredag 20. mars kl.18 med avslutning på søndag 22. mars etter gudstjenesten.

Se vedlagte brosjyre for mer informasjon.