"HJARTEBANK" PÅ FORMIDDAGSTREFFET

Torsdag 12. mars får Formiddagstreffet besøk av Oddny Miljeteig, den tidligere SV-politikeren som har besøkt menigheten tidligere, hvor hun holdt et fantastisk foredrag. Nå gjester hun menigheten på nytt og det på Formiddagstreffet 12. mars kl.12.00.

Miljeteig har vært aktiv og hatt mange verv som politiker. Hun har vært gruppeleder for SV`s bystyregruppe i Bergen, nestleder av bystyrets kultur- og næringskomite, kommunalråd i Bergen, leder av bystyrets oppvekstkomite og bystyrets helse- og sosialkomite. I. mars 2015 ble hun valgt til nestleder i SV under landsmøtet, men trakk seg i 2017 på grunn av kreftsykdom. Nå er hun frisk, men har gitt seg i politikken.

Oddny Miljeteig er aktuell med ny bok: HJARTEBANK. Dette blir også tema for foredraget hennes på Formiddagstreffet. Undertegnede har hørt foredraget før og lest boken, og kan love dere et engasjert, innholdsrikt og inspirerende foredrag. Hun har en sterk formidlingsevne og øser av sin livskunnskap og sine livserfaringer, farget av sin tro, og slik at stoffet blir interessant og lærerikt.

Vi oppfordrer alle som har anledning til å komme på formiddagstreffet, torsdag 12. mars kl.12.00. Det blir ellers bevertning og sal av den omtalte boken.

Rolf Hugo