NYE TILTAK MOT KORONAVIRUSET

Etter anbefalinger har Menighetsrådet bestemt å avlyse alle gudstjenester og andre samlinger som barnekor og speider ut mars måned.

Kirkens ledelse har med bakgrunn i nye råd og opplysninger bestemt at alle offentlige gudstjenester og all annen møteaktivitet avlyses foreløpig til og med 29. mars. Dette omfatter også barne- og ungdomsaktiviteter. Se forøvrig det vedlagte brevet.

Biskop Christian Alsted skriver i en mail til Metodistkirken i Danmark: "Koronaviruspandemien utfordrer vår hele og vårt helsesystem. De nødvendige forholdsreglene regjeringen har tatt, påvirker hverdagen for oss alle, særlig de som er smittet, alvorlig syke, og de som befinner seg i risikogruppen. Vi skal passe på hverandre, og som kirke ta vårt ansvar for å medvirke tilå begrense spredningen av smitte i samfunnet. Derfor følger vi naturligvis regjeringens anbefalinger, også selv om dette medfører at planlagte arrangementer ikke kan gjennomføres, og at vi en tid må endre våre måter å være sammen på. Vi skal passe på hverandre og holde avstand."

Vi vil også anbefale å følge rådene fra Helsedirektoratet som vist på bildet, og vi oppfordrer til å be til Gud om hjelp til å stoppe denne pandemien, samt at vi ber for alle som er rammet av viruset og de som er rammet av frykt.

Tom G. Johnsen