FORTSATT INGEN GUDSTJENESTER ELLER ANNEN AKTIVITET

Myndighetene har videreført tiltakene mot korona viruset til over påske. Dette betyr at kirken vil være stengt i denne perioden. Det blir ingen gudstjenester eller annen aktivitet.

Pastor Tom G. Johnsen har hjemmekontor i denne perioden, men kan nåes. Det er bare å ta kontakt: 970 78 911.

Ved å gå inn på hjemmesiden til Metodistkirken i Norge - www.Metodistkirken.no - kan du hver dag se en videoandakt med en av kirkens prester eller diakoner.

Våroffer

På grunn av situasjonen med koronasmitte gikk vi desverre glipp av Vårofferdagen, og vi mister også andre kollekter vi normalt ville ha fått. Og siden utgiftene ikke bortfallet, tør vi minne om muligheten til å gi, enten via VIPPS: 104891 eller via vår bankkonto: 3625.51.83391