Åpner opp igjen for gudstjenester

Nå kan vi endelig begynne å samles

Kirken åpnes forsiktig igjen etter at myndighetene har gitt anledning til arrangement med inntil femti personer. Vår første gudstjeneste på lenge blir Kristi Himmelfartsdag, torsdag 21.mai kl.11.00, selv om den ikke sto på vår opprinnelige plan. Videre blir det gudstjeneste 1. pinsedag, 31. mai, og takkedagen markeres 14. juni. Kirkesalen vil bli ommøblert slik at vi kan holde en meters avstand. Alle som kommer til gudstjenesten må registreres av hensyn til eventuell smittesporing. Det blir ingen kirkekaffe på disse gudstjenestene og syke mennesker må holde seg hjemme.

Når vi nå åpner opp kirken blir det kun for gudstjenester og en eller to øvelser for Metone i forbindelse med at de synger på takkedagen. Sidesal, kjøkken peisestue avlåses.

Velkommen til kirken, det skal bli godt å se hverandre igjen!