Gudstjeneste Kristi himmelfartsdag

Det blir enkel gudstjeneste Kristi himmelfartsdag kl.11.00 med sang, bønn og Guds ord. Pastor Johnsen taler over emnet: "Jubel og glede!"                           I Lukasevangeliet står dette: (24,51-52)

"Og mens han velsignet dem, skiltes han fra dem og ble tatt opp til himmelen.                                                                                                                            De falt på kne og tilba ham. Så vendte de tilbake til Jerusalem i stor glede."