Pinse

Gudstjeneste med nattverd 1.pinsedag 31. mai

Velkommen til Gudstjeneste i Pinsen. Menigheten feirer en enkel gudstjeneste med nattverd på søndag, og nattverden vil foregå på en trygg og forskriftsmessig måte. Vi har tatt våre forholdsregler med håndsprit og god avstand mellom stolene.Det er trygt å komme til kirken.

Pinse er en viktig høytid og pastor Johnsen har formulert denne tittelen på sin preken: "Den hellige ånd: Med - i - over".

I disse tider blir det ingen kirkekaffe, men vi får se hverandre, synge og be sammen og høre Guds ord, samt gå til nattverd.