TAKKEDAG

Søndag 14. juni, takkedag og siste gudstjeneste før ferien

Sangkoret Metone synger under gudstjenesten 14. juni og pastor Tom avslutter prekenserien om Veien til livet med denne overskriften: "Underveis." Det blir desverre ingen kirkekaffe, og vi følger de vanlige reglene med håndvask og avstand. Det vil bli anledning til å gi et våroffer denne søndagen, da vårofferdagen i mars naturlig nok måtte kanselleres. Det blir ingen søndagsskole og alle som kommer blir registrert av hensyn til eventuell smittesporing.

Det er tryggt å komme til kirken, så vær hjertelig velkommen!