Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00

Annenhver onsdag møtes en gruppe håndarbeidsinteresserte damer. Noen av disse møttes for mange år siden på lappeteknikkurs, noen er fra nabolaget og noen er tilknyttet menigheten.

Vi prater, syr, strikker, broderer og hjelper hverandre med gode råd og ideer. Det produseres for eget bruk, gaver og salg. I tillegg bidrar vi til utlodning, messe og veldedighet.

Det serveres kaffe og te. Ofte har noen med kake eller annet godt til felles kos.

Ta gjerne med kopp!

Gruppekalender

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.
Les mer om:

Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00
Mandager

Sangkoret Metone starter øvelsene mandag 13. januar kl. 19:00.

Kirkens sangkor synger på ca en gudstjeneste i måneden, og vi øver på mandager mellom kl. 19:00 og 21:00. Har du lyst å synge i kor er du velkommen!