Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

På hobbyverkstedet møtes de ivrigste fra håndarbeidsgruppen. De trives så godt sammen at de kommer til kirken også de onsdagene det ikke er håndarbeidsgruppe.

I tillegg til den vanlige håndarbeidsaktiviteten bruker denne gjengen gjerne litt av sin tid på ulike oppgaver i kirken. Vi har bl. annet sydd gardiner til kirken og nett til Årskonferansen. Det er heller ikke uvanlig å finne noen av oss i aktivitet med å rydde i skuffer og skap eller vaske litt ekstra på kjøkkenet.

Ekstra hyggelig er det når noen som har et ærend innom kirken også kommer innom oss for litt prat og kaffe.

Gruppekalender

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.
Les mer om:

Hobbyverksted

Onsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til 14.00

Håndarbeidsgruppe

Onsdag i partallsuker kl.11.00 til 14.00
Mandager

Sangkoret Metone starter øvelsene mandag 13. januar kl. 19:00.

Kirkens sangkor synger på ca en gudstjeneste i måneden, og vi øver på mandager mellom kl. 19:00 og 21:00. Har du lyst å synge i kor er du velkommen!