Barnekorene starter opp igjen 7. september

Fra mandag 7. september er det igjen barnekor i kirken under ledelse av Eva-Marie Skjeldrum Toppe. På grunn av corona-smitten lages det ikke mat, men alle oppfordres til å ta med egen niste til et felles måltid. Dette skjer kl.16.00. Knøttekor for barn i alderen 2-5 år starter så 16.45-17.20, mens Barnekor for barn i alderen 5-9 år starter kl.17.20 og er ferdig kl.18.00. Kontingent: kr 100,- i året.

Korene arbeider ut i fra disse stikkordene: Sosialt fellesskap, Positivt Gudsbilde, Positiv kontakt mellom barn og voksne, Stimulere barnets utvikling og fantasi og Tradisjonelle viser, rim, regler og nyere sanger.

Velkommen!

For kontakt: Eva-Marie2011@hotmail.com

Barn & Ungdom

Metodistkirken i Fyllingsdalen har et aktivt og utadvent barne- og ungdomsarbeid. Av aktiviteter har vi barnekor, speidergruppe og søndagskole.
Les mer om:
Søndager

Søndagsskolen

Metodistkirken i Fyllingsdalen har søndagsskole med aktiviteter for barn fra 2 til 10 år.
Mandager

Knøttekor og barnekor

Mandag 13. januar starter barnekorene opp igjen etter juleferien. Det er knøttekor mandager kl. 16.45-17.20 for barn i alderen 2 til 5 år. Barna mellom 5 og 9 år øver i barnekoret kl. 17.20-18.00.

Babysang

Vi har for tiden ikke babysang.

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken de fleste onsdager kl. 18.00 - 19.30. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

Flokken (Bergen MS)

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Troppen (Bergen MS)

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30 i kirken (med mindre annet er oppgitt). Vi starter møtene på speiderrommet i underetasjen med opprop og orientering om hva som skal skje på møtet.