NYE TILTAK MOT KORONAVIRUSET

 
 

Etter anbefalinger har Menighetsrådet bestemt å avlyse alle gudstjenester og andre samlinger som barnekor og speider ut mars måned.

Kirkens ledelse har med bakgrunn i nye råd og opplysninger bestemt at alle offentlige gudstjenester og all annen møteaktivitet avlyses foreløpig til og med 29. mars. Dette omfatter også barne- og ungdomsaktiviteter. Se forøvrig det vedlagte brevet.

Biskop Christian Alsted skriver i en mail til Metodistkirken i Danmark: "Koronaviruspandemien utfordrer vår hele og vårt helsesystem. De nødvendige forholdsreglene regjeringen har tatt, påvirker hverdagen for oss alle, særlig de som er smittet, alvorlig syke, og de som befinner seg i risikogruppen. Vi skal passe på hverandre, og som kirke ta vårt ansvar for å medvirke tilå begrense spredningen av smitte i samfunnet. Derfor følger vi naturligvis regjeringens anbefalinger, også selv om dette medfører at planlagte arrangementer ikke kan gjennomføres, og at vi en tid må endre våre måter å være sammen på. Vi skal passe på hverandre og holde avstand."

Vi vil også anbefale å følge rådene fra Helsedirektoratet som vist på bildet, og vi oppfordrer til å be til Gud om hjelp til å stoppe denne pandemien, samt at vi ber for alle som er rammet av viruset og de som er rammet av frykt.

Tom G. Johnsen

 

 

KONTONUMMER TIL KIRKEN ER 
3625 51 83391

Vår VIPPS nummer er 104891

ALLE GAVER MOTTAES MED TAKK. DERSOM DU IKKE HAR KONTANTER TIL GUDSTJENESTEN ELLER ER FORHINDRET FRA Å KOMME KAN DU GI EN GAVE TIL KIRKEN VED Å BETALE RETT TIL KONTOEN.

Du kan også gi månedlig med skattefritak. Laste ned skjemaet for dette her AVTALESKJEMA

Powered by Cornerstone