Velkommen til Generasjonsgudstjeneste

Søndag 18. oktober kl.11.00 inviterer vi til høstofferdag og generasjonsgudstjeneste

Knøttekoret under ledelse av Eva Marie S. Toppe deltar og likeså sangkoret Metone. Pastor Tom G. Johnsen vil si noe om Tilgivelse ut fra denne linjen i bønnen som Jesus lærte oss (Vår Far): "Tilgi oss vår skyld, slik også vi tilgir våre skyldnere!"

Dette blir en gudstjeneste tilpasset både liten og stor. Vi får synge sammen, høre Guds ord, be og tenne lys. Vi får være i Guds nærhet med livene våre som hele mennesker.

Håper at vi sees på søndag!