Velkommen til Gudstjeneste på Allehelgensdag

Søndag 1. november kl.11.00

Allehelgensdag er en dag da mange av oss tenker ekstra mye på dem vi har mistet, enten det er kort eller lang tid siden. Det å sørge kan være ensomt, men på denne dagen kan vi se at vi ikke er alene om å bære en sorg. Alle som har mistet noen det siste året er spesielt invitert denne søndagen, men alle kan tenne lys og minnes sine kjære. Vi vil spesielt nevne de av våre medlemmer som er døde siden sist allehelgensdag.

Marit Nøkling Prestholt vil synge og pastor Tom G. Johnsen vil preke over temaet "Realisme og Håp". Det blir også nattverd og søndagsskole.