Kirken stenges fram til og med 23. november

Nye restriksjoner fra Bergen kommune får konsekvenser for virksomheten

I lys av den nye smittebølgen med korona i Bergen, har kommunen inført nye og strenge restriksjoner. Det er ikke lov med arrangement med over 20 deltagere, verken offentlig eller privat. Eneste unntak er begravelser hvor det er tillatt med 50 personer.

Menighetsrådet har derfor besluttet å stenge ned kirken fram til og med mandag 23. november. Dette betyr at det ikke blir noen gudstjenester, korøvelser, speider eller annen aktivitet, beklageligvis.