Det blir påmelding til Julegudstjenesten

Vi ønsker dere hjertelig velkommen, men vi er nødt til å begrense antallet. Derfor blir det påmelding. De femti første får plass.

Send din påmelding til: post@fyllingsdalen.metodistkirken.no og skriv inn navnene på de som kommer fra din husstand og gjør dette innen tirsdag 22. desember.                                    Skulle du være nr. 51 i rekken eller lenger ut, vil du få en tilbakemelding.

Det er selvsagt beklagelig at ikke alle som kanskje ønsker å kome i kirken får lov til å komme, men det er samtidig viktig å følge de forskriftene som myndighetene pålegger oss. Slik tar vi vare på hverandre. Vi vil samtidig understreke at det er trygt å komme i kirken da vi er meget påpasselige med smittevern.

Så håper vi at du ikke tenker at fordi det er påmelding, så kan du la være å komme, for da kan vi jo ende opp med at ingen kommer. Derfor, meld deg på, kom og vær velkommen!