Det blir påmelding til Julegudstjenesten

Vi ønsker dere hjertelig velkommen, men vi er nødt til å begrense antallet. Derfor blir det påmelding. De femti første får plass.
 
 

Send din påmelding til: post@fyllingsdalen.metodistkirken.no og skriv inn navnene på de som kommer fra din husstand og gjør dette innen tirsdag 22. desember.                                    Skulle du være nr. 51 i rekken eller lenger ut, vil du få en tilbakemelding.

Det er selvsagt beklagelig at ikke alle som kanskje ønsker å kome i kirken får lov til å komme, men det er samtidig viktig å følge de forskriftene som myndighetene pålegger oss. Slik tar vi vare på hverandre. Vi vil samtidig understreke at det er trygt å komme i kirken da vi er meget påpasselige med smittevern.

Så håper vi at du ikke tenker at fordi det er påmelding, så kan du la være å komme, for da kan vi jo ende opp med at ingen kommer. Derfor, meld deg på, kom og vær velkommen!

KONTONUMMER TIL KIRKEN ER 
3625 51 83391

Vår VIPPS nummer er 104891

ALLE GAVER MOTTAES MED TAKK. DERSOM DU IKKE HAR KONTANTER TIL GUDSTJENESTEN ELLER ER FORHINDRET FRA Å KOMME KAN DU GI EN GAVE TIL KIRKEN VED Å BETALE RETT TIL KONTOEN.

Du kan også gi månedlig med skattefritak. Laste ned skjemaet for dette her AVTALESKJEMA

Powered by Cornerstone